New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq

OM OS

HomeOM OS
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

HVEM OG HVAD ER VI?

vi forsøge at tegne et fyldestgørende billede af vort firma og dets medarbejdere. Vi kan vi tilbyde håndværkere til en bred vifte af håndværksarbejde inden for byggeriet.

Super Group Denmark – Super Group denmark er en virksomhed der specialiserer sig i konstruktion maleri,rengøring service udbyder firma i København. Virksomheden blev stiftet i 2006 og blev i 2007 til anpartsselskabet Super Group denmark. Kontakt os nu på 29 16 94 96 og få et godt tilbud! Super Group Denmark kører med unikke priser som tænker på dig og din virksomheds økonomi. Vi vores kunder en betryggende garanti for det arbejde vi udfører. Uanset opgaven sørger vi altid for at arbejdet udføres med høj sikkerhed og med garanti for at gældende lovgivning overholdes.

Vi tror på kundeservice og fortsætter med at levere den bedste kvalitet. Kunderne vælger os til at udarbejde et nyt maleri – Udvendigt Malerarbejde og Indvendigt malerarbejde,rengøring services – Flytterengøring – Privat og Erhvervs, Erhvervsrengøring, Vikarservice, badeværelse, køkken renovering, VVS service, gas komfurer, installation af håndvask, toilet eller bruseniche, VVS rådgivning og større VVS renoveringer. Uanset om du har et mindre eller større erhvervs projekt, SGD vil altid være tilstede. Døgnet rundt, 100% stressfrit og til lave priser.

Kontakt os


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.